Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Computer On Modulok
Computer On Modulok

Com-Express Basic modulok(125x95mm)
A Com-Express Basic az utolsó 125mm x 95mm méretű kivitel, mely számos új, nagy sebességű interfésszel kompatibilis, mint a PCIe grafikus kártyák, PCIe, PCI, SATA és SDVO.
  COM-Express Compact modulok (95x95 mm)
Az Advantech COM-Micro kompakt széria összes terméke mind alacsony fogyásztású processzort tartalmaz. Azonos pin definíciót, és azonos funkciókat látnak el, mint a COM-Express compact Type 2 standard, csak kisebb a méretük (95 x 95 mm). Alacsony energiaigényű mobil alkalmazásokhoz a legjobb megoldás!
 
COM-Express Mini(84x55 mm)
Ezek a mindössze 84 x 55 mm-es alaplapok az Advantech COM-Express Mini széria legkompaktabb COM (Computer on Module) moduljai. Kompatibilisek a COM Express Type 1 standard pin definíciókkal, és egy kis módosítással megoszthatók az aktuális COM-Express, vagy COM-Micro alaplapokkal. Személyi számítógépekhez a legmegfelelőbb megoldást kínálják.
  Qseven (70x70 mm)
A Qseven egy új fogalom az ultra kis méretű COM (computer on modulok) közt. A hagyományos board-to-board csatlakozók használata helyett a Qseven modul egyszerűbb megoldást jelent. Nem utolsó sorban pedig a 70mm x 70mm alaplapméret a legjobb teljesítmény/ár arányt nyújtja a mobil és kézi alkalmazások számára.
 
ETX/XTX (114x95 mm)
A 114 mm x 95 mm méretű modulok közt az ETX CPU modulok skálázható megoldást jelentenek, melyek megfelelnek az ügyfél CPU fejlesztési szükségleteinek és csökkentik a piacra kerülési időt. Az ETX CPU moduljainak nagy I/O kapacitásuk van, megfelelnek az ISA és PCI igényeinek. A plug-in CPU modulok számára támogatja a Computer on Modulokat. A gazdag processzor választási lehetőséggel az Advantech ETX CPU moduljai erős CPU platformokat kínál racionalizálva a termékfejlesztési folyamatot és a piacra kerülési időt. Az Advantech az ETX Industrial Group (ETX-IG) alapító tagja.
  Fejlesztő kártyák
Annak érdekében, hogy az ügyfelek ellenőrizhessék a COM-okat(Computer on Modulokat), az Advantech egy új fejlesztő panellel állt elő, mely támogatja COM-Express szériát, a Qseven, az ETX és az XTX kiveteleket is, melyek a felhasználók alaplapjaival kompatibilisek.
 
Alkalmazás kártyák
Az Advantech alkalmazás-orientált fejlesztő paneljei örökölték a magas integrációs lehetőségeket és továbbá hangsúlyozzák a COM (Computer on Modulok) jellemzőit. A felhasználók nem csak egy ellenőrzésre szánt, fejlesztőpanelként használhatják, hanem használatkész, hordozható alaplapként is, mely a tervezési szakaszban rengeteg időt, így pénzt is takarít meg.
 
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu