Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Teljesítmény és Energia
Teljesítmény és Energia

Rack Rendszerű Ventilátor nélküli Box PC-k (UNO-4000 Széria)
Hálózati automatizálásra és alállomás automatizálásra, az Advantech kifejlesztett egy rack rendszerű ventilátor nélküli box PC-t. Az UNO-4000 széria, mely szintén ventilátor nélküli kivitel, széleskörű számítógép platformokkal integrálható, megnövelve a munkaerő hatékonyságát. A hátsó IO csatlakozás és az első panelen elhelyezkedő LEDek a portok számára egyszerűsítik a működés ellenőrzését. Az UNO-4000 széria nemcsak javítja az interperabilitást és interkonektivitást, hanem megbíhatósággal ruházza fel termékét, hogy ellenáljon a zord viszontagságoknak és megfeleljen a szigorú hálózati automatizálás követelményeiknek.
  Energia Adatgyűjtő és Vezérlő
Az Advantech kiadott egy masszív, kábel nélküli, zord időjárási körülmények közé gyártott, energia vezérlőt, melyet az erőmű és szélerőmű alkalmazásokra fejlesztettek. Az I/O kártyák világvezető cégeként, az Advantech számos energia adatgyűjtő kártyát kínál ügyfelei számára, melyek PCI, PCI-E és PCI-104 bus-ra vannak alapozva. Az Energia DAQ termékek nagy sebességű egyidejű analóg bemenet funciót kinálnak, melyek robusztus erőgépekbe és vezérlőkbe vannak ágyazva. Az Advantech továbbá transzformátorokhoz és GIS switchekhez kínál ideális hardvert, IED (inteligens elektornikus eszközök) alkalmazást, mint: részleges kisütés elemzése, rezgés elemzés, rendszer ellenőrzés, diagnózis alkalmazás, sebességváltó rezgés alkalmazás és box típusú transzformátor alkalmazás a szélerőművekben.
 
Energia Automatizálási Számítógép Plug-in Kártyák
Az UNOP kártya széria kifejezetten az UNO-4673A/83 széria rack rendszerű automatizálási számítógépei számára lett tervezve. Több multi kártya közül lehet választani, mint: soros kátyák, optikai kátyák, IRIG-B kártyák és Gigabyte Ethernet kártyák más és más alklamazásokra. A bővítő kátyákkal az UNO-4673A/83 széleskörű erőállomási alkalmazásokra fejlesztett kártya.
 
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu