Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Távirányítású I/O Modulok
Távirányítású I/O Modulok

RS-485 I/O Modules: ADAM-4000
Az ADAM-4000 modul tökéletes választás költséghatékony, távoli I/O rendszerek kiépítéséhez. Az ADAM-4000 előnyei, hogy a vezérlővel, vagy RS-485 készülékkel mindössze 2 vezetékkel komunikál. Az ADAM-4000 moduljai EIA RS-485 komunikációs protokolokat használnak, ami legszélesebb ipari körben használt kétirányú, szimmetrikus távvezeték.
  Ethernet I/O Modules: ADAM-6000
Az Advantech ADAM-6000 ezt az integrálást könnyen megoldotta, így már távolról ellenőrizhető a készülék. Az Advantech ADAM-6000 moduljai Peer-to-Peer (P2P) és Graphic Condition Logic (GCL) lehetőséget kínálnak. Különálló termékek mérésre, ellenőrzésre, automatizálásra. A könnyen kezelhető intuitív grafikus segédprogramokkal és rendszer konfigurálókkal rövidebb idő alatt végzi el feladatait. Az ADAM-6000 széria tartalmazza a kommunikációs vezérlőket, analóg Input/Output modulokat és a digitális Input/Output modulokat.
 
EtherNet/IP Modules: ADAM-6100EI
Az Advantech ADAM-6100 széria egy új távelérésű Ethernet I/O modul. Az EtherNet/IP protokollal szerelt ADAM-6100EI széria lehetővé teszi a gyűrűtopológiát, felegyorsítva az ipari automatizálási adatforgalmat. A gyűrűtopológia skálázhatóbb rendszert kínál, valamint javítja az interferencia ellenállást. Az ADAM-6100 széria izolált kialakítása véd a rendszerösszeomlás elől, valamint a káros interferencia mezőben is ellenálló működést biztosít.
  PROFINET Modules: ADAM-6100PN
Az Advantech ADAM-6100 szériája egy új ipari Ethernet vezérelt I/O modul EtherNet/IP protokollal felszrelve. ADAM-6100EI széria lehetővé teszi a lánckapcsolatot, könnyebbé téve így az ipari adatforgalmat. A lánckapcsolat skálázható rendszert nyújt, javítja a skálázhatóságot, javítja az interferencia elleni védelmet. Az ADAM-6100 izolált kialakítása véd a rendszerösszeomlás elől és erős interferencia mezőben is ellenálló.
 
Intelligent Ethernet I/O Modules: ADAM-6200
Annak érdekében, hogy jövőbeni alkalmazásoknak eleget tudjon tenni, az Advantech kiadta az ADAM-6200 szériát, ami egy új Ethernet I/O család, ami tartalmazza az analog I/O, digital I/O és relé modulokat. Az ADAM-6200 széria modulja sok speciális funkcióval rendelkezik. A hardvergyártás fejlesztésével, számos szoftverfunkcióval van ellátva, melynek segítségével hatékonyabban használható kültéri terepen. Az újan fejlesztett ADAM-6200 jól integrálható I/O megoldás lehet az Ethernet vezérelt rendszerekben.
  Wireless I/O Modules: ADAM-2000
Integrált wireless funkciókkal, teljesítmény vezérléssel és I/O technológiával az ADAM-2000 széria egy forradalminak számító adatgyűjtő termék. IEEE 802.15.4 wireless standardra alapozva könnyen telepíthető és bővíthető. Költséghatékony különálló I/O megoldás. Népszerű ipari kommunikációs Modbus RTU protocollal az ADAM-2000 széria termékei adaptálhatóak bármely SCADA vagy opari rendszerekbe.
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu