Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Single Board Számítógépek
Single Board Számítógépek

MI/O Bővítő Single Board Számítógépek
Az MI/O bővíthető Single Board Számítógépei flexibilis több I/O-val felszerelve érkeznek, melyek könnyű rendszerintegrációt nyújtanak, hatékony ütemezést, kevesebb fejlesztői erőforrással. Optimális megoldásokkal biztosítja a rendszerintegrátorokat, mindenzt kölcséghatékony módon, miközben a vertikális ipari technológiában védi a domain know-how-ját. Az embedded alaplap felhasználóknak, vagy single board számítógép felhasználóknak az MI/O bővítő modul, valamint az MI/O bővítő értékelő alaplap multi I/O lehetsőgeket és beállításokat nyújt. Mindezek felett az MI/O SBC(Single Board Computer) széria alá tartozik a 3.5" single board számítógépek valamint a PICO-ITX kivitelek.
  PC/104 Modulok
Az Advantech Single Board Számítógép moduljai 96 x 90 mm méretűek. A sorozat magába foglalja a különböző alkalmazásokra szánt PC/104 CPU modulokat. A PC/104 modulok kompakt kialakítással, alacsony fogyasztással, PC/104, PCI-104 és PC/104-Pluls bővítéssel rendelkeznek, mindemelett széles hőmérsékleti tartományban képesek megbízhatóan működni. Mivel támogatja az Intel ATOM processzorokat is, így akár ultra alacsony, 5 Watt fogyasztás érhető el. Az Advantech a PC/104 alkalmi társulás tagja és a rakásolható PC/104 megoldások vezetője. A PC/104 termékek idálisak a helykorlátozott, és/vagy széles hőmérsékleti tartományt igénylő alkalmazásokra.
 
3.5 Single Board Számítógépek
Az Advantech 3.5" single board számítógépei 146 x 102 mm méretűek és ventilátor nélküli, alacsony profilú kompakt dizájnú kivitelben készülnek, melyeknek alacsony, és ultra alacsony enerigaigényük van. A csatlakozók egy vonalban helyezkednek el, hogy a panel minél alacsonyabb lehessen. Az Advantech termékeinél már ismert jellenzők, mint a gazdag I/O, a bővíthetőség, a vibráció elnyelőképesség, és a széles hőmérsékleti tartományban való működőképesség mind megtalálható. Az Advantech 3.5" single board számítógépei az Intel ATOM és Intel ATOM Dual Core processzoraival a fogyasztásuk mindössze 5Watt, illetve 17 Watt. Helykorlátolt és magas teljesítményű számítógépek igénye esetén a legjobb megoldást az Advantech 3.5" single board számítógépei nyújtják.
  EPIC (Embedded Platform Ipari Számítógépek)
Az Advantech EPIC single board számítógei 165 x 115 mm méretűek. Multi I/O-val, egy vonalban elhelyezkedő konnektorokkal szerelt, PC/104-Plus bővíthető képesség. Az Advantech EPIC single board számítógépei széles számítógép kapacitást kínál alacsony, 7 W fogyasztású AMD LX800 processzortól az Intel Pentium M processzoraig. Az Advantech EPIC single board számítógépei magas teljesítményűek, könnyen integrálhatóak és bővíthetőek.
 
EBX és 5.25 Single Board Számítógépek
Az Advantech EBX & 5.25? SBC (single board computer) mérete 203 x 146 mm. Rugalmas I/O funkció, alacsony energiaigény, szuper alacsony profil, kompakt dizájn, PC/104-Plus egymásra építhetőség, kiterjesztett hőmérséklet tartománnyal. Az Advantech EBX & 5.25? SBC széleskörű számítógép kapacitást kínál alacsony, 8 Watt fogyasztástól, Intel ATOM processzortól Intel Core 2 Duo processzorig. Az EBX kivetel a PC/104 családból lett kifejlesztve. Az Advantech EBX SBC széria ideális magas teljesítményt, alacsony profilt, és kiterjesztett hőmérséklleti tartományt igénylő feladatokhoz.
  Modulok és MiniPCI
A modulok és MiniPCI interfészek olyan bővítést kínálnak az Advantech single board számítógépek számára (SBC), mint az MI/O bővített SBC, PC/104 modulok, 3.5 single board számítógépek, embedded platform ipari számítógépek, EBX single board számítógépek.
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu