Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Passzív Embedded Box PC
Passzív Embedded Box PC

ARK-1000 Series:Ultra Small Fanless Embedded Box PCs
A ventilátor nélküli ARK-1000 széria ultra kis mérete és alacsony nergiafogyasztása elegséges tárolóhelyet és bővíthetőséget nyújt. Ezek az beágyazott PC-k energiát, helyet takarítanak meg. Hatékony teljesítmény kis méretben, mely ideális ipari automatizálás és korlátozott terű megoldásokban.
  ARK-2000 Series:Multiple I/O Fanless Embedded Box PCs
Az ARK-2000 széria egy teljesen új család gazdag I/O, magas flexibilitással és könnyű bővítési lehetőséggel.A robusztus kialakítás mellett a tápfeszültség 12V - 24V között és -20 ~ 60° C mozoghat. A multifunkcionális kialakítás egyszerűsíti az ön embedded PC alkalmazásait.
 
ARK-3000 Series:High Performance Fanless Embedded Box PCs
Az ARK-3000 széria egy nagy teljesítményű, multi bővítési lehetőséget kínáló, ventilátor nélküli számítógép. Bővíthető dual MiniPCIe vagy dual PCI/PCIe kártyával, kettős 2.5" HDD tárolóhellyel és LPT DIO serial porttal. Ez az embedded számítógép nagy teljesítménnyel, I/O-val és bővítési lehet. Sokoldalú, hatékonyan alkalmazható számítógépek.
  ARK-5000:Series PCI/PCIe Slot Expandable Fanless Embedded Box PCs
A ventilátor nélküli ARK-5000 széria a slot CPU kártyák részére lett tervezve. Könnyű, moduláris, PCI/PCIe -vel bővíthető slot rendszer. Ezek az embedded számítógépek beépíthetőek, ideálisak automatizálásra, ipari felhasználásra.
 
ARK 6300 Series:Mini-ITX Series Fanless Embedded Box PCs
A ARK-6300 széria egy Mini-ITX alaplappal szerelt, csendes, ventilátor nélküli számítógép, mely szélsőséges körülmények közt is megbízhatóan működik. Kompakt, rugalmas rendszer, kiváló all-in-one embedded számítógép, gazdag bővítési lehetőséggel. Az ARK-6300 széria kifejezetten az iparinak készült, olyan alkalmazásokra, mint KIOSK/POS, digital signage (DSA), de alkalmas játékplaformokra is és minden más beágyazott alkalmazásra.
  ARK-VH Series:Surveillance Fanless Embedded Box PCs
A ventilátor nélküli ARK-VH széria egy járművekbe gyártotthely, helytakarékos, masszív számítógép. Járműbarát tápbemenettel (ISO-7637-2), vezeték nélküli kapcsolatra alkalmas, GPS vevővel szerelt, E-Mark, EN50155 szabvánnyal rendelkező, antivibrációs, ütésálló (MIL-810 szabvány), egyszerűen telepíthető számítógép. Extrém hőmérsékleti zónákban tökéletesen működő, ipar Compact Flash háttértárral kínáljuk.
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu