Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Önkiszolgáló érintőképernyős számítógépek
Önkiszolgáló érintőképernyős számítógépek

UTC-W101
Az UTC-W101 Intel? Atom? alapú ventilátor nélküli all-in-one PC-je 10.1", 16:9-es rezisztív touch LCD panelellel. Nemcsak költséghatékony, hanem sokoldalú all-in-one megoldást jelent. Az előlapi gyorsbillentyűk azonnali hozzáférést és funkciókat lát el. Ipari minőség elegáns kivitelben.
  HIT-W121
A HIT-W121 egy 11.6? érintőpaneles iService/Healthcare Infotainment Terminal, melyet Intel? Atom? D510 Processzor hajt, támogatja a Windows, Android és Linux operációs rendszert. Kompakt VESA felfogatással rendelekezik. Az orvosi minőségű eszköz nem csak egészségügyi alkalmazásokra alkalmas. A vékony kivitelnek köszönhetően kivételes alkalmazásokat biztosít olyan iService-khez, mint banki alkalmazások, RFID alapú smart kártya alkalmazások, vagy készletinformációs terminál.
 
HIT-W151
15.6" orvosi és kórházi információs terminál Intel? Atom? D510 Processzorral.
  HIT-W181
A HIT-W181 érintőképernyős számítógép terminál 18.5" kijelzővel, WiFi, RFID, handset, smart kártya olvasóval és 2 megapixeles kamerával. A HIT-W181 Intel Atom Dual Core processzora és Microsoft Wiindows XPE Embedded operációs rendszere számos szórakoztató programot és lehetőséget nyújt a felhasználoknak mint pl: TV, filmlejátszás, számítógépes játékalkalmazások. A 2 megapixeles kamerával könnyedén használható kapcsolattartásra. A wifi és Ethernet csatlakozó minden HIT-W181 készülékben megtalálható. Az RFID és smart kártya olvasó használatával lehetőséget ad a műszakonkénti vagy egyéni felhasználói beállításokhoz.
 
HIT-W182
A HIT-W182 (EN-60950 és EN-60601-1 szabvánnyal rendelkező) érintőképernyős számítógép terminál 18.5" kijelzővel, WiFi, RFID, handset, smart kártya olvasóval és 2 megapixeles kamerával. A HIT-W182 Intel Atom Dual Core processzora és Microsoft Wiindows XPE Embedded operációs rendszere számos szórakoztató programot és lehetőséget nyújt a felhasználoknak mint pl: TV, filmlejátszás, számítógépes játékalkalmazások. A 2 megapixeles kamerával könnyedén használható kapcsolattartásra. A wifi és Ethernet csatlakozó minden HIT-W182 készülékben megtalálható. Az RFID és smart kártya olvasó használatával lehetőséget ad a műszakonkénti vagy egyéni felhasználói beállításokhoz.
 
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2023 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu