Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Automatizálási Szoftverek
Automatizálási Szoftverek

HMI/SCADA Software
A HMI/SCADA szoftver lehetővé teszi, hogy a rendszer a felhasználóknak távolról is vezérelhető és konfigurálható legyen. Az Advantech Studio egy webképes szoftver. Ez egy erős, integrált HMI és SCADA automatizálási eszköz csomag, animációs grafikai funkciókkal és szellemi tulajdon védelemmel ( Intellectual Property Protection) a HMI/SCADA fejlesztése érdekében. Az Advantech WebAcces egy böngésző alapú szoftver HMI és SCADA automatizálásra. Támogatja az animált grafikai kijelzőt és a valós idejű adatellenőrzést. Az Advantech teljes HMI/SCADA szoftverrel költséghatékonnyabban megy az alkalmazásfejlesztés. Ha többet szeretne megtudni az Advantech WebAccess, látogassa meg az webaccess.advantech.com oldalt.
  SoftLogic Software
A SoftLogic szoftver támogatja a PAC-t (programozható automatizálási vezérlő). Az Advantech PAC megoldásai fellendítik a MULTIPROG és KW szoftvereket. A MULTIPROG számos előnyt kínál, mint pl. a felhasználók különböző vezérlő platformokon fejleszhetik ellenőrzési tapasztalataikat, hogy sokoldalú automatizálási projekteknek feleljen meg. A KW szoftver összes funkciója segíti a csökkenteni a látható és láthatatlan költségeket.
 
OPC Server
Az OPC szerver (OLE folyamatirányító szerver) IO és más eszközök kommunikációját biztosítja a HMI/SCADA szoftver csomagokkal közt. Az Advantech OPC szervere az ADAM és modbus eszközökhöz OPC DA(adathozzáférést) és AE (riasztás és esemény) klilenst szolgáltat az adatkapcsolat gyors teszteléséhez támogatva az Advantech modbus eszközöket, mint MODBUS/RTU és MODBUS/TCP. Bármely OPC kliens kompatibilis szofver rendszer, mint OPC DA és AE szerver hozzáférhet az OPC szerver drivereihez.
  Software Development Kits
Az Advantech szoftverfejlesztő csomagja (SDK) adatgyűjtő szoftvert valamint távoli karbantartó szoftvert tartalmaz. Az ADAMView egy adatgyűjtő szofver, kifejezetten a kismértékű ADAM projectekhez valamint költséghatékony ADAM IO szeriákhoz lett tervezve. Az A-DAQ Pro egy ActiveX vezérlő sokoldalú IO alkalmazák elvégzésére. A DiagAnywhere a felhasználókat segíti a távoli karbantartási feladatokban. A LogixView az utolsó szoftvercsomag a grafikus interfész felhasználók fejlesztéséért. A felhasználók a LogixView segítségével a grafikus interfész egyszerűen bővíthető(dobd és vidd). Ezzel ellenőrző és adatgyűjtő szoftverrel fejlesztő alkalmazással a programozók könnyebben és flexibilisebben tudnak rendszert építeni.
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu