Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Ipari Kommunkiáció
Ipari Kommunkiáció

Industrial Ethernet Solutions
Az Advantech EKI-7000 ipari Ethernet kapcsolói lehetővé teszik az ipari hálózat bővítését, gyorsan, költséghatékonyan. Az ipari kivitel pedig megbízhatóságot, és ellenállást biztosít. Az Advantech X-Ring technológiája a leggyorsabb rocovery időt kínálja (< 10 ms) növelve a megbízhatóságot és a hálózati infrastruktúra sebességét. EKI-7000 széria ideális megoldást jelent központi iroda könnyen kezelhető alkalmazásaihoz.
  Industrial Wireless
Az Advantech nem menedzselt ipari ethernet switchei igényes ipari környezetbe lettek tervezve, páratlan teljesítményt nyújtva megbízhatóak és értéktartóak. Beállítás nem igényel, teljesen plug-and-play. 10/100Mbps és gigabit 10/100/1000Mbps standard sebességgel kaphatóak réz drót és üvegszálas optikai csatlakozással.
 
Serial Device Servers
Az Advantech EN50155 M12 Ethernet switchei EN50155 tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyek rázkódás és ütésállóak. Felhasználásuk kifejezetten olyan helyeken kedvelt, ahol a rázkódás és vibrálás ellen való védelem alapkövetelmény, (mozgó gépjárművek). Továbbá olyan alkalmazásokra lett tervezve, mint videómegfigyelő rendszerek, nagysebességű vasúti járművek ülésháttámlájába épített kijelzők - metró, villamos, buszok, stb.
  Serial Communication Cards
Az Advantech PoE (Power over Ethernet) megoldásai 15.4 watt teljesítményt adnak portonként, valamint használható IEEE802.3af kompatibilis eszközök működtetésére Ethernet kábelen keresztül, így nincs szükség további kábelezésre. Az Advantech EKI PoE eszközei kompakt fémháza IP30 védettséget biztosít, mely tökéletes poros ipari környezetben való munkához.
 
Serial Converter and Repeaters
Az Advantech kis, dugaszolható (SFP) rádió adó-vevő családja több kivitelben elérhető, így a felhasználók pontosan megválaszthatják a linkek számára megfelelő adóvevőt, mialatt a biztonsági zár kialakítása rögzíti az SFP modult a switchez. Az Advantech SFP adóvevői kompakt kialakítása magas portsűrűséget kínál, mely megfelel a gyors Ethernet és IEEE802.3z Gigabit Ethernet standardnak. Az Advantech SFP adóvevői hálózati működést biztosít magas teljesímény, megbízhatóság és rugalmasság mellett.
 
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu