Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Ipari Kijelzők
Ipari Kijelzők

Industrial Display Kit
Az Advantech ipari kijelző csomagja költséghatékony, nagy fényerejű, rezisztív érintőképernyőt kínál, mely napfényben is tökéletesen olvasható, és nem utolsó sorban az összes Advantech embedded platformmal bizonyítottan működik. Az Advantech ipari kijelző csomagja közül az IDK-1000 széria 250~400 nit fényerővel bír, az IDK-2000 széria 1200 nit magas fényerejével tökélestesen kültéri alkalmazásra. Továbbá az Advantech testreszabási szolgáltatást kínál, mellyel integrálható érintőképernyő, optikai kötés, és LVDS kábel, valamint fokozható a fényerő.
  Open Frame Monitor
Az Advantech Open Frame Monitor sorozata keret nélküli monitorokat kínál, melyek tökéletesen integrálhatóak bármelyik embedded alkalmazáshoz. Rögzítése hátsó felfogatással, vagy VESA rögzítési módon oldható meg. A sorozat már 6.5"-tól egészen 19"-ig rendelhető. Külömböző kijelzőkkel rendelheltő, mint rezisztív, kapacitív, SAW, stb, napfényben olvasható és magas fényerejű kijelzővel (1200 nit) egyaránt.
 
Panel Mount Monitor
Az Advantech panel kijelzői rugalmas alumínium előlappal készülnek, melyek zord és veszélyes környezetbe vannak tervezve. VESA módon rögzíthetők. Méretük már egészen 6.5"-tól egészen 19"-ig, kapacitív, rezisztív, SAW, magas fényerejű - 1200 nites, és napfényben is olvasható kijelzővel rendelhető.
  Digital Signage Displays
Az Advantech digitális tartalmaz megjelenítő kijelzői kifejezetten erre a célra lettek fejlesztve. Az Advantech által kínált nagyméretű monitorjai nem csak vonzóak, hanem elég masszívak ahhoz is, hogy nyilvános interaktív felhasználnálásra is. Megfelelnek az ipari, professzionális elvárású felhasználásra. Hosszú élettartamú digitális tartlamat megjelenítő kijelzők.
 
Industrial Touch Monitor
Az Advantech ipari érintő monitorai masszív, önálló monitorokat kínál, IP65 panel védettséggel. Könnyen tisztítható, elegáns panelek zord körülmények közé. A széria tartalmaz standard és integrált touch panel csatlakozású interfészt, mely box PC-vel rugalmasabbá és egyszerűbben kezelhetővé teszi alkalmazásait.
 
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu