Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Adatgyűjtés
Adatgyűjtés

USB Modulok
Az USB modulok, USB-4700 szériák, Plug & Play adat modulok, Izolált digitális USB modulok, 5 portos hub-ok, multifunkciós USB modulok, 8 - és 32 channeles modulok, GPIB modulok. Ezekkel az USB modulokkal nem kell többet küszködnie a számítógép ház bontásával, szerelésével, egyszerűen csatlakoztassa a modult és megkapja az adatokat. Egyszerű és hatékony.
  PC/104 Adatgyűjtő Modulok
Az Advantech PC/104 ipari kommunikációs kártyái, PCM-3700 szériái tartalmazzák az Ethernet, RS-232 vagy RS-422/485 portokat. Kommunkációs alkalmazásra lettek fejlesztve, ami nagy megbízhatóságot és könnyű felhasználást igényel. Ezek a kátyák alkalmazhatóak az embedded multi-port alkalmazásokhoz.
 
PCI Express Kártyák
A PCI Express egy nagyon népszerű, több számítógép platformon bevállt hardver interfész. Nagy sebességű és nagy teljesítményű, ami ideális az automatizálási alkalmazásokhoz. Az Advantech a legerősebb és legmegbízhatóbb PCi Express adatgyűjtő kártyákat kínálja.
  PCI Kártyák
Az Advantechgazdag plug-in I/O kártya tervezési és gyártási tapasztalatával teljes körű ipari adatgyűjtő DAQ termékeket kínál. A terminál modulok és szoftverek használatával az Advantech PCI kátyái nagy sebességű, kiváló minőségű, ugyanakkor költségtakarékos ipari követelményeknek megfelelő termékeket kínál olyan lehetőségekkel, mint: multifunkció, analóg IO, izolált és nem izolált IO, számláló. Az Advantech pulg-in IO megoldásai a megfelelnek legtöbb általános gépautomatizálási feladat követelményeinek.
 
ISA Kártyák
A gazdag terminál modulok és szoftverek támogatásával, az Advantech ISA kártyái nagy sebességű, magas minőségű, ugyanakkor költségtakarékos ipari követelményeknek megfelelő termékeket kínál - multi funkció, analóg IO, izolált és nem izolált IO, számláló. Az Advantech pulg-in IO megoldásai a megfelelnek legtöbb általános gépautomatizálási feladat követelményeinek.
  Signal Conditioning Modules and Terminal Boards
Az ADAM-3000 széria költséghatékony, terepen használható, az ADAM-3900 széria pedig PCLD, izolált digitális IO és jelátalakító modul. A modulok könnyen telepíthetőek műszervédelemre, földhurok elleni védelem, motorzaj védelemre és egyébb elektromos interferencia ellen.
 
Integrated I/O Controller
Az Advantech PEC-3700 széria embedded alkalmazás-kész platformjai integrált adatgyűjtő funckiókat tartalmaznak, mint RS-232 portok, 10/100Base-T RJ-45 porok, USB portok ,analog input/output, digital input/output, számlálók, mind egyetlen kompakt vezérlőben. A PEC-3700 széria kielégíti automatizálási igényeit.
  CompactPCI System
A MIC-3000 széria egy ipari kompakt PCI megoldás front-end hozzáféréssel, magas rezgés és ütésállóságal, automata hűtő rendszerrel, hibajelentővel és üzem közben való cserélhetőséggel. Ezekkel a tulajdonságokkal a MIC-3000 széria a legmegbízhatóbb PC alapú platform küldetéskritikus alkamazásokra. Az Advantech 3U kompakt PCI ipari, high-end számítógép platformok, Pentium 4 alapu CPU modulokkal, slotos házzal, nagysebességű IO és soros csatlakozó modulokkal - teljes megoldást nyújtva az ipari Kompakt PCI megoldások számára.
 
PC-based Modular Industrial Controller
A MIC-2000 széria robusztus és rugalmas ipari számítógép.Az ISA-bus paszív alaplapra épülő technológia rugalmas moduláris rendszer megkönnyíti a bővítést. Megbízhatósága, bus bővítési lehetősége alkamssá teszi, hogy olyan helyeken használjuk, ahol a gép durva környezetnek, rázkódásnak van kitéve.
  I/O Drivers and Utilities
Windows alapú segédprogramok, hogy könnyebbé az Ön hardver konfigurálását és diagnosztizálását olyan IO funkciókkal, mint: AI, AO, DIO, számláló, hőmérséklet riasztás.
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu