Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Hálózati alkalmazás platformok
Hálózati alkalmazás platformok

Integrált ATCA rendszer
Az Advantech Netarium? ATCA referencia rendszer szériája kifejezetetten a hálózati berendezések számára készült, hagyományos rack rendszerekbe utólagos bővítés céljából. A széria képvíseli az új generciós rendszereketm, kiemelkedő teljesítményt, skálázhatóságot és rugalmasságot kínál a legultolsó 40 gigabites Ethernet (40G) passzív alaplapokkal, switchekkel és blade alkamazásokkal. Optimalizáltuk a rendszert, hogy a legnagyobb racksűrűséget tudjuk nyújtani, maximális blade, hálózati csatlakozással, switch kapacitással. Minden rendszer személyre szabott, melyeket beváltan használnak: hálózati felügyeletre, biztonságtechnikai rendszerek működtetésére, forgalomirányításra, adatgyűjtésre és elemzésre, telekomunikációs rendszerek kiépítésre, és minden egyébb ipari alkalmazásra. Az Advantech ATCA rendszerei széleskörű alkalmazásterületet fednek le a mobil és vállalti hálózatok számára. ? Netarium-14 olyan feladatokra készült, ahol a berendezések megkövetelik a magas teljesítményt, méretezhetőséget, felhasználói rugalmasságot. ? Netarium-6 a nagyteljesíményű költséghatékony rendszerek számára készült ? Netarium-2 kezdő szintű rugalmasságot biztosít.
  Packetarium hálózati platform
Az Advantech Packetarium? rendszere elérhető több rack kivitelben, mint standard és testre szabott platform. Felgyorsísa a rendszer tervezést és maximalizálja a hardver és szoftver újrafelhasználást. A Packetarium? termékei megkönnyítik a packet feldolgozó elem integrálását a legújabb switch technológiát használva. Rugalmas rendszerkonfigurálhatóságot biztosít. A Cavium OCTEON II szériát a 6 magos CN6335 processzor hajtja, ami specializált nagyvolumenű belépő szintű feladatokra alkamas. A Cavium OCTEON III fejlesztés egy folyamatban lévő előkészítés a következő generációs termékekre. Az NCP-7560 8db nagyteljesítményű NCPB-2320 hálózati feldolgozó kártyát tartalmaz. A CN6880 OCETEON processzorát kihasználva a 4U szerverben 80Gbps hálózati forgalomra vagyunk képesek. Azok az alkalmazások, melyek kihasználják a Cavium OCTEON II processzor család előnyeit, nagykapacitású rádió hálózati vezérlőt, hálózati gyorsíó platformot, adatközpontot, és LTE gatewayst tartalmaznak. Az NCP-5260 az x86 hibrid rendszerek új generációja.
 
x86-alapú hálózati platforms & szerver
Az Advantech x86 alapú hálózati eszközei és szerver platformjai az utolsó generációs Intel processzorokkal, LAN hozzáférési eszközökkel készül. Speciálisan a hálózatbiztonságra épül, portszámra skálázható, rugalmas, teljesen tesztre szabható. Címkézéshez, csomagoláshoz, logisztikai feladatokhoz kiváló termék.
 
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2023 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu