Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Gépi Automatizálás
Gépi Automatizálás

Megfigyelő rendszerek
Az Advantech EagleEye terméke egy teljesen integrált megfigyelő rendszer, egy kompakt, "okos" kamera kivitelben. Az EagleEye megfigyelő rendszer Ethernet csatlakozással távolról konfigurálható és ellenőrizhető. A kis és robusztus eszköz használata bármilyen már működő cégben, gyárban egyszerűen kivitelezhető.
  Központosított mozgásvezérlő rendszer megoldások
A központosított mozgásvezérlő megoldással az ügyfelnek választhatnak 3 illetve 4 tengelyes mozgásvezérlő kártya, impulzus kimenet, vagy feszültség kimenet, ISA-bus alapú vagy PCI-bus alapú, standard PC alapú vagy embedded rendszerek közül.
 
Elosztott mozgásvezérlő rendszer megoldások
Az AMONet RS-485 széria mozgásvezérlő termékei úgy vannak kategorizálva, mint Slave modul és Master kártya. Az AMAX-1220/1240/2240 szériákat a mozgásvezérelt tengelyek számának növelésére használnak. Az AMAX--1750/2750 széria kiterjeszti a digitális I/O kapacitást, az egyes digitális input modult, mely csökkenti a driver ls vezérlő közti kábelezést. Az AMONet RS-485 előnye a különböző gyártók motor driverével való kompatibilitás, mint Panasonic, Mitsubishi and Yaskawa. Az AMONet-et arra tervezték, hogy kezelje a hosszas kábelozásra és ennek karbantartására eltöltött időt.
  DIN-sínes Terminal kártyák
A DIN sínes terminál kártya a Panasonic Minas A szériának, Mitsubishi MR-J2S szériának és Yaskawa Sigma 2 szériának gyártott áramköri kártya dedikált kapcsolókkal, melynek használatával időt és energiát takárít meg. Minden ADAM-3900 széria tartalmaz DIN sínt, és univerzális csavaros sorkapocsokat melyet az iparban jeladás/vételben áttekinhető és egyszerű megoldást jelent. Az analóg és digitális portok csatlakoztathatók az Advantech termékeihez, mint pl. a PLC szériához.
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu