Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Épületautomatizálási Rendszerek
Épületautomatizálási Rendszerek

WebAccess HMI/SCADA Software
Az Advantech DDC ( Direct Digital Controller ) egy nagy teljesíményű vezérlő, mely épületautomatizálási rendszerek alkamazására használatos. Különféle onboard IO és bővítő táv IO modulokon kívül széleskörű felhasználásra alkalmas. Az Advantech digitális vezérlő tartalmaz egy BASPro grafikus programozási eszközt, mely segíti a gyors alkalmazásfejlesztést. A BASPro több alkalmazásblokkot nyújt az épületautomatizálási rendszerekhez, mint ütemező, épületgépészeti (HVAC) számítás, szekvenciális vezérlés, PID vezérlő, riasztó, üzenetek.
  BACnet Remote I/O Modules
A BAS-3000BC széria a BACNet MS/TP széria táv IO moduljai RS-485 interfésszel, melyek táv IO modulra bővíthetők 3. rendszerű BACNet MS/TP DDC vezérlők részére. A BAS-3000BC széria IO modulokat kínál előre meghatározott BACNet szolgáltatásokkal, melyek PICS-ként szerepelnek, így zökkenőmentessé teszia kommunikációt. Az Advantech domain-összpontosított konfigurációs eszközei egy BACnet segédprogram, mely kifejezetten az épületaputomazilási rendszerknek készült, és nem mellesleg egy erős grafikus konfigurációs eszköz. Használata egyszerű, könnyen konfigurálható.
 
Web-enabled DDC & I/O Modules
Az Advantech DDC ( Direct Digital Controller ) egy erős integrált vezérlő épületautomatizálási célokra. Több onboard IO-k és bővítő IO modulokon kívül sokoldalú lehetőséget kínál. A kompakt méret ideális megoldást kínál az épületautomatizálási feladatokhoz. Az Advantech digitális vezérlő tartalmaz egy BASPro grafikus programozási eszközt, mely segíti a gyors alkalmazásfejlesztést. A BASPro több alkalmazásblokkot nyújt az épületautomatizálási rendszerekhez, mint ütemező, épületgépészeti (HVAC) számítás, szekvenciális vezérlés, PID vezérlő, riasztó, üzenetek.
  Energy Data Concentrators
Az Advantech energia adatkoncentrátora támogatja a soros kommunikációs portokat és számos hálozati interfészt. Advantech WinCE WebAcces management szoftverrel van előre telepítve, melynek segítségével a BEMG-4110 és BEMG-4220 energiaadat koncentrátorok böngésző-vezérelhetőek, melyek segíségével az épületautomatizálási rendszerek könnyen konfigurálhatóak és karbantarthatóak.
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu