Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Ember-Gép Interfészek
Ember-Gép Interfészek

Operator Panels
Az automatizálási piac szigorú szabályainak megfeleléséért, mint csomagolás, címke vágás, robotadagolás, az Advantech egy kezelő panelt kínál, mely ARM alapú RISC platformmal készül. Külömböző alkalmazásoknak megfelelve, az Advantech egy valós idejű operációs rendszert kínál, mely tartalmazza a beépített Microsoft? WinCE 6.0 operációs rendszert, melybe beletartozik a WebOP alkalmazás is. A WebOP Designer 2.0 egy szoftverfejlesztő eszköz, mely magába foglalja a PLC-ket és alkalmazás megoldásokat segít létrehozni, mellyel munkát takarít meg, és javítja a gyártás hatékonyságát, valamint az összes gép kezelését leegyszerűsíti.
  Automation Panels
Az Advantech érintő képernyős számítógépei kompakt és strapabíró HMI platformok az ember és gép közti zökkenőmentes kölcsönhatásért. Az Advantech ultra könnyű, ventilátor nélküli és rezgésálló érintő képenyős számítógép szériái egy tökéletes HMI platformot kínálnak, mely megfelel a legtöbb automatizálási alkalmazásnak. Az összes érintőképernyős számítógép egy ventilátor nélküli PC, mely HMI touch kijelzőt tartalmaz és elérhető a következő kijelző méretekben: 3.5", 5.7", 6.4", 8", 10.4", 12.1", 15" és 17". A panel PC-k processzorai egyetől egyik alacsony energiafogyasztásúak. Stabil rendszerével és érintőképernyőjével tökéletes megoldás külömböző ipari környezetbe. Mindezek mellett a termékek borítása, váza alumínium - magnézium ötvözetből készül, mely könnyű, rozsdamentes és kiváló hőleadással rendelkezik.
 
Industrial Panel PC
Az Advantech ipari panel PC-i erős, robusztus, ellenálló platformok kifejezetten az ipari környezetre fejlesztve. A panel PC-k egyedi, ipari elvárásoknak megfelelően összeállíthatók, így tökéletes teljesítmény árarányt kap minden megrendelő. Front paneljük strapabíró alumíniumból, vagy rozsdamentes acélból készül, ellenál midennemű ipari környezetnek. Nagy teljesítményű Intel M és Celeron M processzorral szerelt, bővítő slottal rendelkező, mozgó alkatrészektől mentes ipari panel PC. Megbízható, ellenálló, zord ipari környezet részére kivitelezett, ventilátor nélküli ipari PC.
  Industrial Monitors
Az Advantech ipari panel pc-k LCD monitora (HMI interfésszel) teljes körű, ipari minőségű készülékeket kínál, multi alkamazásokkal, nagy kompatibiliással és minőségi kijelzőkkel. Az ipari monitor széria kifejezetten a zord ipari környezetbe lett tervezve, lapos, ipari, magas fényerejű LCD-kkel. Ipari termékeink ellanállnak minden ipari környezetnek, rázkódásnak, magas hőmérsékletnek, pornak és a mindennapos kosznak. A magas NEMA és IP védettség köszönhetően ezek a panel PC-k bármilyen környezetben megbízhatóan üzemelnek, legyen szó poros, vagy nedves környezetről. Az Advantech ipar panel PC-jei 12", 15", 17" és 19" méretben állnak az Ön rendelkezésére.
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu