Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > Embedded Modulok
Embedded Modulok

Touch Module
Az Advantech embedded érintőképernyős moduljai (ETM) megbízható, magas felbontású, gyors konvertálási idejű megoldásokat kínál. A további alkalmazás szoftverek, melyeket szintén az Advantech kínál, a modulok teljesítményértékén növelnek.
  Wireless Modules
Az Advantech drótnélküli (wireless) moduljai sokoldalú embedded modulok és használakész szofverek egysége. Az Advantech wireless moduljaival, rendszerintegrátoraival és ipari PC-ivel extra wireless alkalmazásokat kínál - egyszerű megoldás, könnyű integráltság.
 
Storage Modules
Az Advantech tároló moduljai mSATA, Cfast, ipari SSD, solid state drive, SD kártya és mini SATA ipari tárolóegységek. Az Advantech tároló moduljai között megtalálható még az USB flash tárolói teljes mértékű megoldást jelentenek bármely embedded alkalmazáshoz. A tároló modulokkal, rendszeringrátorokkal és ipari PC-kkel a biztonsági mentés, védelmi alkalmazás, és rendszervisszaállítás könnyen megvalositani. Robusztus és biztonságos megoldás, külömböző időjárási körülmények közé.
  Memory Module
Az Advantech memória moduljai széleskörű ipari nem pufferelt DIMM és SO-DIMM-eket kínál, melyek lefedik a széles hőmérsékleti zónában üzemelő DDR és DRR3 ramokat. Rendszeróra használatával lehetővé teszi a pontos ciklusvezérlést. Az I/O adatcsere mindkét DQS élen lehetésges. A működési frekvencia és a programozható késleltetés lehetővé teszi, hogy nagy sávszélességű és erős memóriájú rendszeralkalmazásokra legyen használható.
 
Industrial Display Solutions
Az ön megbízható kijelző partnere, az Advantech, mindennemű kijelző/megjelenítő megoldást kínál spceciális előírásoknak és a legegyedibb feladatoknak megfelelő alkamazásokra egyaránt. Kijelző csomagok, Open Frame monitorok, előlapba építhető monitorok, IP65 védettségű monitorok és digitális tartalmat megjelenítő monitorok közül választhatja ki az ön igényeinek megfelelő kijelzőket. A bő választék a kijelzők nagyságára is igaz. 3.5" - tól 22"-ig választhatnak beltéri és kültéri használatra egyaránt. Az Advantech gondolt arra, hogy az ön kijelzőkre vonatkozó egyedi igényét biztosan kielégítse.
 
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu