Kapcsolat | Oldal térkép
  Főoldal > 1. Osztályú, Divizionális Megoldások
1. Osztályú, Divizionális Megoldások

Data Acquisition Modules
Az Advantech adatgyűjtő moduljai, beleértve az jelismetlőket, konvertereket, RS-485 alapú és Ethernet alapú távoli adatgyűjtő modulja, mely ideális ipari automatizálási, vezérlési, és mérési igényes megoldásokra. A széles operációs hőmérséklettel és több szerelési módszerrel az Advantech ADAM szériája különböző alkalmázokra használható. Az Advantech ADAM-3000 szériája költséghatékony, kültérben konfigurálható, izolált modul. Tökéletes jelvédelmet nyújt a zavaró, elektoromos interferenciamezőkben.
  Industrial Communication
Az Advantech ipari kommunikációja az ipari hálózatot, készülékcsatlakozást és az ipari vezeték nélküli technológia kapcsolási megoldásait jelenti. Az ipari kivitellel az Advantech ICOM termékei több kemény teszten mentek át sikeresen, megfelelnek az olyan normáknak, mint IEC 61850 (alállomási automatizálás), EN50155(vasúti automatizálás) és UL508(biztonságipari berendezések). Veszélyes alkalmazások kapcsolási igényeinek megfelelve, az Advantech a Class1, Division 2 A,B,C,D csoport ipari szabványainak megfelelő berendezéseket kínál, mint pl. ipari ethernet switch, média konverter, soros eszköz szerver, modbus gateway.
 
Industrial Monitor
Az FPM-8151H egy masszív és megbízható, 15" XGA ipari monitor, különböző ipari alkalmazásokra. Működési hőmérsékleti tartománya -20 ~ 60 ° C. Megbízható, 5-vezetékes rezisztív érintő és izolált rendszer. Az FPM-8151H biztonságos , megbízható, UL tanúsítvánnyal rendelkező ipari monitor.
  Embedded Automation Computers
Az Advantech UNO-1100H embedded számítógépei Class I, Division 2 Group A,B, C, D tanúsítvánnyal rendelkeznek, így veszélyes környezetben is megbízhatóan felfasználhatók. Az UNO-1100H szériája ventilátor, belső kábelezés, és mozgó alkatrészektől mentes. Széles tápfeszültségi tartományban használható. Az UNO-1100H egy kifejezetten nehéz ipari környezetben igénybevett számítógép.
 
Telefon Válaszolunk kérdéseire!
Kollégáink állnak szíves rendelkezésére!
Reitter Zoltán
Telefon: 06 70 603 97 40
Email: zoltan.reitter@flexmark.hu
Horváth László
Telefon:06 70 604 13 77
Email: laszlo.horvath@flexmark.hu
kapcsolat | ajánlat kérés | térkép
© Copyright 2022 Flexmark. Minen jog fenntartva
Az termékek kínálata a Flexmarktól!
Címünk: 2000 Szentendre Kálvária út 59.
ipari számítógépek
ipari érintőképernyős panel PC-k
mini PC-k
Rack szerverek
POS terminálok
érintőképernyős monitorok
ipari alaplapok
processzorkártyák
passzív alaplapok
car PC-k
antivibrációs ipari számítógépek
akkumulátoros ipari számítógépek
extrém ipari számítógépek
wall mount PC-k
PoE mini PC-k
kiegészítők ipari számítógépekhez
tartó konzolok
címkenyomtatók
www.iparipc.com | www.iparipc.net | www.flexmark.hu | www.barbonepc.hu